Kjell Runar Madsen var født 21. februar i 1968 og kanskje aller mest kjent under kallenavnet «Paddocks». Han var en ivrig Odd-supporter, med mange år bak seg som frivillig. Enten i støtteapparatet rundt laget, eller som en av vertene på kampdager.

22. mai ble han funnet død i sitt eget hjem i Skien. Familien har sagt ja til at vi skriver om dødsfallet.

– Morsom og trivelig

Odds ballklubb mottok budskapet med stor sorg. Bjørn Hogstad minnes en trivelig bidragsyter.

– Han var frivillig i Odd i veldig, veldig mange år. Både som materialforvalter, kampvert og andre oppgaver som er nødvendig å fylle. Han har vært med på flere lagbilder. Det forteller jo om en som har bidratt i klubben. De siste årene han var med, så hjalp han meg som vert for media. Han var en morsom og trivelig fyr, som vi vil savne. Det var sjokkerende å høre om hans død. Vi tenker spesielt på hans familie i denne situasjonen, sier klubbens medieansvarlige.

Også Ole Larsen minnes Madsen som en bidragsyter i miljøet, og hadde mye å gjøre med den avdøde 55-åringen.

– Han var med på arrangementene i mange år, og var alltid en positiv og hyggelig fyr. Kjell Runar sto på og ga mye. Han var i mange år en del av Odd-miljøet, og vil bli dypt savnet av Odd-familien.

– En fantastisk Odd-hjerte

Erik Holtan ble godt kjent med Madsen. Odds keeperlegende beskriver «Paddocks» slik: – Et fantastisk hjerte for Odd. Snill og hyggelig. Snakket rett levra, og var brutalt ærlig og herlig. Enkel å ha med å gjøre. Det er ikke alle som står for meningen sin. Han gjorde det. Jeg minnes han som en stor person.

Holtan, som nå er styremedlem i Odd, har også noen episoder han ikke glemmer. Den ene var da Odd spilte opprykkskamp mot Grei 5. oktober i 1991.

– Odd ledet 2–1 og det gikk mot slutten. Ballen gikk ut til innkast og havnet hos Paddocks. Han skulle drøye tiden og tok et hælspark. På den tiden var det jo grus rundt banen og det regnte, slik at ballen hadde søle og stein på seg. Det fine hælsparket sendte ballen rett i ansiktet til Greis oppmann, som fikk all søle og småstein rett i ansiktet. Det ble nesten slåsskamp nede på indre bane, sier Holtan.

– Det var et fryktelig trist og vondt budskap å få. Jeg føler virkelig med familien hans i denne stunden.

Madsen begraves fra Nordre Gravlund, 8. juni klokken 13:00.