Lørdag spilte lagene bak Urædd (Bærums Verk og Øyestad) uavgjort. I dag knuste Urædd Kjelsås i Oslo og har skaffet seg en seks poengs ledelse etter 14 av 22 kamper.

Porsgrunnslaget hadde i realiteten avgjort kampen etter de første 30 minuttene. Spesielt Jostein Pedersen herjet med Kjelsås og scoret seks ganger de første 20 minuttene. Da sto det 14–8 til Urædd-Expressen. Til pause var stillingen 13–21.

Full kontroll

De siste 30 minuttene ble aldri spennende. Urædd var foran med åtte-ti mål hele tiden, og da Bendik Ewald satte inn den siste scoringen 15 sekunder før slutt, så var det lagets 34. scoring. Det endte 34–25.

Urædds neste kamp er hjemme mot Haslum II 12. februar.

Herkules, som slo nettopp Kjelsås 21–20 i Skienshallen torsdag, har sin neste kamp borte mot Nøtterøy samme dag.