Skarphedin 2 tok ledelsen ved Mathias Esborg et kvarter før pause. Målet gjør at 20-åringen står med tre mål denne sesongen. Kragerø utlignet til 1-1 da Jonas Monrad Thoresen satte ballen i mål to minutter før sidebytte, og Runar Olsen Hustad ga Kragerø ledelsen to minutter senere. Etter halvspilt kamp sto det 2-1 til Kragerø.

Kragerø dro ifra

Etter 63 minutter utlignet Glenn Henrik Hansen for Skarphedin 2. Thoresen scoret igjen da han gjorde 3-2 like etterpå, og Scott Noah Kristoffersen Apelseth sørget for Kragerø-jubel da han satte inn 4-2 etter 68 minutters spill. Samme mann scoret sitt andre mål i kampen da han gjorde 5-2 sju minutter før slutt. Ingen av lagene klarte å finne nettmaskene flere ganger. Sluttresultatet ble dermed 5-2.