annonse

Møt Odd-legendene i Vardens podkast

SNAKKER OM TIDEN I ODD:
SNAKKER OM TIDEN I ODD: Tom Nordlie var første trener ut i Vardens nye podkast-serie. Han blir intervjuet av Eirik Haugen.
ØYEBLIKKET:
ØYEBLIKKET: Her er øyeblikket mange husker fra kampen mellom Odd og Bryne. Tarjei Dale serverer et krigshyl i retning av Erik Holtan etter å ha scoret Odds og sitt andre mål i kvalifiseringskampen der Holtan kom tilbake til Skien. Holtan forteller hele historien i Vardens Odd-pod. (Foto: Fredrik Pedersen)
HAR FLERE
HAR FLERE: Dag-Eilev Fagermo sier Odd har flere med frisparkfot som Espen Ruud. (Foto: NTB SCANPIX)
GJEST:
GJEST: Jan Frode Nornes (t.v.) er gjest i Varden Odd-pod.
ODD POD
ODD POD: Gled deg til å høre historiene til Arne Sandstø og fortellinger fra garderoben til Odd. (Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix)
GJEST:
GJEST: Anders Rambekk (t.v.) er denne ukas gjest i Varden Odd-pod. Han snakker med Eirik Haugen.
ODD-POD:
ODD-POD: Varden lanserer podkast.

Hver uke snakker tidligere Odd-helter ut om tiden i Odd og forteller historier du nok ikke har hørt før.

Nils-Tore Olsen

HØR ALLE EPISODENE HER

Så langt har Tom Nordlie, Arne Sandstø, Dag-Eilev Fagermo, Jan Frode Nornes, Anders Rambekk, Erik Holtan og Alexander Aas fortalt muntre historier i Vardens Odd-pod. Og flere ganle helter er på vei inn i ørene dine dersom du søker opp podkasten som er å finne på alle plattformer.

– Mange av historiene er aldri blitt fortalt før, men nå har det gått så mange år at det ikke gjør noe lenger at folk får høre om skandalene, krangler og muntre episoder fra garderoben, sier Eirik Haugen i Varden som har laget podkastene for Varden.

Flere trenere

Blant gjestene så langt er de tre trenerne som har trent Odd lengst etter opprykket til eliteserien.

Tom Nordlie forteller at Anders Rambekk var livredd for å bli rundet fordi Erik Holtan sto bakerst. 

- Han var jo på rundens lag sju ganger på rad på grunn av Holtan-redselen året vi rykket opp. Han kom fra Pors som indreløper, men endte som back fordi Bård Borgersen ble skadet og Jan Frode Nornes ble midstopper, forteller Nordlie i podkasten.

Arne Sandstø, som styrte skuta da Odd vant sitt 12. NM-gull, forteller blant annet om den gangen de kom fra en bortekamp og en Odd-spiller kom til en helt tom leilighet.

– Somen A. Tchoyi var nok kanskje den mest krevende jeg har hatt. En gang hadde han kranglet med kjæresten i Skien og vi hadde spilt bortekamp. Jeg slapp han av hjemme, men det tok bare to sekunder før han ringte meg. Jeg måtte komme tilbake for hun hadde gjort det slutt og tatt med alle møblene i hele leiligheten. Så vi måtte ut igjen og handle et nytt sett med møbler, forteller den tidligere treneren.

Forteller historien for første gang

Tidligere har Anders Rambekk snakket ut om hvorfor han la opp som Odd-spiller og tidligere kaptein Erik Holtan har for første gang åpnet opp for historien om hva som skjedde under en helt spesiell kamp.

– Den historien har jeg egentlig aldri fortalt offentlig og for å være helt ærlig har jeg egentlig ikke så lyst til å fortelle om den heller, sier Holtan.

Flere historier på gang

Nå er det flere Odd-legender som er på vei til Vardens Odd-pod. Blant annet drar Varden til Danmark for å treffe Christian Flindt-Bjerg.

– Vi har fått utrolig mange tilbakemeldinger på dette og det gjør at vi fortsetter en stund til. Meningen var egentlig kun å snakke med de tre trenerne, men så har dette tatt litt av og vi snakker med flere legender i Odd, sier Haugen.

Podkasten er tilgjengelig på alle plattformer, blant annet for mobilbrukere. Det er bare å søke opp «Vardens Odd-pod» og dermed får du fri tilgang til episodene. Alt bli også lagt ut på varden.no. De seks første ligger ute, så kommer den en ny hver uke framover.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse