annonse

Nå er han klar for kamp i London

LONDON
LONDON: Kevin Melhus går kamp i London til helgen. (Foto: Pål Lundsholt)

Kevin Melhus fra Skien er klar for sin første utenlandskamp når han møter Ossie Jerver på et boksestevne i Storbritannia til helgen

  • NTB

Sammen med Ingrid Egner og Alexander Hagen, skal bokseproffen fra Skien i aksjon under lørdagens stevnet Boxing Summer Ball i Bracknell utenfor London.

Egner går sin tredje kamp som proff og jakter sin tredje seier. Hun skal opp mot den langt mer meritterte polakken Karina Kopinska i super fjærvekt.

Les også: Blir trolig Gjerpen-spiller i løpet av uka

– Kopinska er en tøff polakk som har møtt store boksestjerner som Katie Taylor, Estelle Mossely og vår egen Katharina Thanderz. Dette blir en bra test så tidlig i karrieren min, sier Egner i en pressemelding fra NENT-gruppen.

Kevin Melhus, som er ubeseiret på seks proffkamper, skal bokse sin første kamp utenlands. Han møter briten Ossie Jerver, som har vunnet seks og tapt åtte kamper, i cruiservekt.

– Jeg gleder meg til å gå min første kamp London, som nå er det heteste stedet for boksing, sier Melhus.

Alexander Hagen har vist stor framgang det siste året og har blant annet vunnet tre av sine fire siste kamper på knockout. Han møter franske Guevork Marakian i Bracknell-stevnet og jakter der sin 14. seier i sin 17. proffkamp.

– Jeg møter en veldig aggressiv franskmann som kommer for å krige, så det vil bli en tøff kamp. Men det kommer bare til å få ut det beste av meg, sier Hagen.

Den norske deltakelsen på stevnet like utenfor London skjer som følge av et samarbeid mellom Oslo Bokseklubb, Melhus Promotions og promotorselskapet Siesta Boxing.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.