Kjersti Stordalen forteller at det ikke blir solgt cupfinalebilletter i oktober. Unntaket er sponsorene, som kan legge inn bestillinger ut fra sine kvoter. 8
Kjersti Stordalen forteller at det ikke blir solgt cupfinalebilletter i oktober. Unntaket er sponsorene, som kan legge inn bestillinger ut fra sine kvoter. 8 Foto: Tore Øyvind Moen

Nå er pakkeprisene til cupfinalen klare

Nå er tallenes tale klar for Odds cupfinalebilletter – men det er ingen vits å legge seg i kø utenfor Skagerak Arena ennå.

950 kroner for VG-svingen, 1.100 for langside. Begge er inkludert supporterpakke med collegegenser, cupskjerf, Odd-lue, Telemarksekk, nøkkelbånd og buff.

Det er tilbudet Odd har sendt ut til sine sponsorer, som står først i billettkøen.

Først sponsorene

– Når samarbeidspartnerne har meldt inn sine bestillinger ut fra de kvotene de har, går tilbudet til sesongkortinnehavere og medlemmer av Odd/Oddrane, forteller salgssjef Kjersti Stordalen.

Hun understreker kjapt at det fysisk ikke vil foregå billettsalg før kalenderen viser november.

– Vi tar opp bestillinger fra sponsorene, men produktene, som er sponset av våre samarbeidspartnere, foreligger ikke før tidlig i november.

Flest til Skagerak

Disse samarbeidspartnerne er tilbudt et antall billetter basert på sin posisjon på sponsorstigen.

Eksempelvis får Skagerak tilbud om å kjøpe 150. Deretter reduseres tilbudet, og de minste sponsorene får mulighet til å kjøpe fem.

– Til nå er det omtrent ingen som ikke har spurt om å få kjøpe 15–20 ekstra. Vi kunne glatt solgt samtlige 7.000 billetter til samarbeidspartnerne.

Lovet flere

Men det gjøres ikke. Odd har lovet tilbud om billett til innehaverne av alle typer sesongkort, og medlemmer av klubben og Oddrane får også sjansen til de nevnte pakkeløsningene.

Deretter kommer den såkalte kategorien «folk flest».

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Og vi aner ikke hvor mange billetter som blir igjen til den gruppen. Det avhenger jo i stor grad av hvor stort salget blir blant de allerede nevnte.

Derfor vil Odd komme tilbake til både tilgjengelig antall og pris for denne kategorien billetter.