Odd-sjef overrasket over RBK-utspill

Daglig leder i Odd, Einar Håndlykken, har latt seg forbause av at RBK-styreleder Ivar Koteng mener Dag-Eilev Fagermo er en aktuell kandidat til trenerjobben i Trondheim.

Uttalelsen fra Koteng ble gitt til Adresseavisen før helgen. Da sa Koteng at Fagermo er en av flere trenere som står på Rosenborgs liste over aktuelle trenerkandidater før neste sesong. Den uttalelsen reagerer Håndlykken på.

– Det er litt overraskende i og med at Dag-Eilev er under kontrakt med oss ut 2016-sesongen. Rosenborg har ikke tatt kontakt med oss og meldt sin interesse, sier Odd-lederen til VG.

– Jeg synes det er litt spesielt, legger han til.

Fagermo har gjort stor suksess med Odd. I så måte er det ingen overraskelse at RBK kunne tenke seg at han erstatter Kåre Ingebrigtsen før neste sesong. I Odd er de imidlertid klare på at Fagermo skal fortsette å lede Skien-laget.

– Vi er veldig fornøyde. Han er eliteseriens beste trener. Sånn sett skjønner vi at andre klubber er interessert, men vi er glad i Dag-Eilev og han er glad i Odd og Telemark, sier Håndlykken til VG.

Selv er Fagermo kort i sin vurdering om framtiden.

– Det tenker jeg ikke på. Jeg tenker på Odd, her jeg har kontrakt til 2016. Vi fokuserer på å gjøre en best mulig jobb i denne perioden, sier han. (©NTB)