TRIPPEL: Familien Torvund bidro godt til deltakerlistene. F.v. Nicholas (15), Sol Angelica (9) og Christian (13). Foto: Bjørn Borge

Opptur for søskentrio

Færre enn før tok oppturen med ski på beina, men familien Torvund bidro over gjennomsnittet i årets Jarsengbakkane Opp.

Rulleskirennet, som i gode dager har samlet over 100 deltakere på en hverdag, måtte nøye seg med rundt halvparten som lørdagsrenn i strålende høstvær.

SE BILDESERIE HER:

Les også
Se bilder fra Jarsengbakkane Opp

Tre blad Torvund gjorde sitt til totalen for IF Ørns smått tradisjonsrike motbakkekonkurranse.

– Idrettsglede

Etter at lillesøster Sol Angelica (9) tok kortversjonen av rennet og var tidlig i mål, kom Christian (13) og Nicholas (15) mot mål i god fart, etter å ha tilbakelagt omtrent tre kilometer - de fleste i oppoverbakke mot skianlegget.

Les også
I sitt første møte med ledelsen i Vålerenga tok Fagermo et oppgjør: – Da ble nok noen litt sure

– Det er gøy å konkurrere og føle på idrettsglede, selv om formen ikke er den aller beste på denne tiden, oppsummerer Nicholas, og får bekreftende nikk fra de andre to.

I samme spor

Selv har han lagt fotballkarrieren i Borg på hylla, for å kunne satse for fullt på ski, også i skolehverdagen på TTU. Bror Christian startet på samme skole denne høsten, og bruker fortsatt en god kondis også på samarbeidslaget Skidar/Borg på fotballbanen. Også Sol Angelica bytter tidvis skisko med fotballsko.

Les også
Samme lag, samme optimisme

Det er imidlertid ingen tvil om at ski er det store for søskenflokken som fikk både smak og mersmak via Ørns skikarusell. Én konkurranse senere var interessen plantet, og Torvund-trioen gleder seg til skisesongen.

INNSPURT: Johannes Solvik (nr. 24) fra Gulset og Ørns Ludvig Lønnebakke Teljebäck i siste motbakke. Foto: Bjørn Borge

Mye annerledes

Lørdag ble det så som så med konkurranse. Både Nicholas og Christian var i en klasse for seg, bokstavelig talt, og det ble også tynt i de fleste andre klassene.

Les også
Nå slipper han å trosse reiseforbudet

For Ørn var det likevel godt å få gjennomført, og skiensklubben håper det var annerledes tidspunkt og et veldig annerledes år som førte til den mer beskjedne interessen i 2020.