BODØ/GLIMT: Dan Storck er bosatt i Skien, men er en stor Bodø/Glimt-supporter. Foto: Privat

Se video: Slik ønsket Frelsesarmeen-sjefen Bodø/Glimt velkommen til Skien

Til daglig bor Dan Storck på Gulset og jobber som major og korpsleder i Frelsesarmeen i Sandefjord. Men han har også et bankende hjerte for fotballklubben Bodø/Glimt.

Dermed benyttet han sjansen da klubben ankom Skien tirsdag kveld før onsdagens møte med Odd på Skagerak arena.

Spillerbussen ankom hotellet i Skien sentrum i 19-tiden, og ble da møtt av Storck ikledd en genser med Bodø/Glimt-logo og med sin kornett i hånden.

Konsert og allsang

Etter en kort velkomsthilsen framførte han «Bodø/Glimt førr evig!» før han fikk noen av spillerne og trenerne med seg på en aldri så liten allsang.

– Det ble jo en litt artig greie dette her. Jeg hadde litt lyst til å finne på litt når de først kom til byen jeg bor i. Men det var så vidt det gikk, for jeg sto egentlig ved hovedinngangen sammen med mine sønner. Så viste det seg at de tok bakveien, men vi rakk det heldigvis, sier Storck til Varden.

Etter opptredenen fikk han også bli med inn i hotellobbyen hvor han fikk slå av en prat med Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen.

– Han var veldig ydmyk og framsto ekstremt sympatisk. Han virker som en veldig bra kar, sier Storck.

Håper på Bodø-seier

Kjærligheten til Bodø/Glimt han han fått gjennom familien, og han sier at han har sett drøyt 10 kamper med gultrøyene hjemme på Aspmyra i Bodø. Nå er det først og fremst på TV-skjermen at kampene sees.

– Det var jo en del magre år, men i fjor og i år har det jo godt over all forventning, sier Storck som er medlem av supporterklubben Glimt i Sør som altså består av Glimt-supportere i Sør-Norge.

– Det blir en spennende kamp onsdag kveld. Måtte det beste laget vinne. Men helst de i gult...