annonse

Solgte Elba for seks millioner

Rosenborg?
Rosenborg?: Elba Rashani er i dialog med Rosenborg. (Foto: FREDRIK PEDERSEN)

Odd understreket at det måtte et veldig godt bud til for å slippe flere spillere. Varden har grunn til å tro at seks millioner matchet det kravet.

Bjørn Borge

Brøndby handlet raskt, bokstavelig talt, og sikret seg Elba Rashani torsdag formiddag – i tide for registrering til deltakelse i e-cup.

Facebook-knapp kommer her

-  Tatt i betraktning at Elba hadde fire måneder igjen av kontrakten, mottok vi et vanvittig bra bud, sier Odd-direktør Einar Håndlykken

Mer enn for Semb

Han ønsker ikke å utdype hva et vanvittig bra bud er i kroner, men Brøndby skal ha vært villig til å betale mer for snart kontraktsløse Rashani enn pengene som skiftet eier da Fredrik Semb ble solgt til den danske klubben i juni.

Den summen skal ha vært i størrelsesorden fem millioner.

Håndlykken vil heller ikke å mene noe om antakelsen på seks millioner for kantspilleren.

- Vi har fått en avtale vi er veldig godt fornøyd med. Jeg ønsker ikke å kommentere betingelsene i den avtalen.

Også videresalg

Det er naturlig å tro at Odd også har sikret seg en videresalgsprosent, hvilket kan bety enda mer på konto hvis den lovende kantspilleren selges videre.

Med tanke på å erstatte U-landslagsspilleren, er sonderingen i gang. Men siden salget av Rashani skjedde på kort varsel, er det ingen umiddelbar løsning.

- Det er fortsatt litt tid til å få til dette, hvis vi velger å hente inn en spiller. Men både spiller og pris skal være riktig for oss, sier Håndlykken.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.