SØLV: Tilde Louise Eliasson fra Porsgrunn Tennisklubb sammen med Vilde Oscarsson (t.h.) fra Eidsmarka Tennisklubb ble slått i fianlen i double. Foto: Porsgrunn Tennisklubb

Sølv i NM og PTK-laget gikk videre

Tilde Louise Eliasson fra Porsgrunn Tennisklubb endte opp med sølv i NM, og helgen etter var hun med da PTK-laget gikk videre.

Tilde Louise Eliasson fra Porsgrunn Tennisklubb har i helgen deltatt på innendørs-NM i Stavanger for 15-16 og 17-19-åringer, sammen med Jonas Hamsdokka, Andreas Gusfre, Tarjei Hovden og Trym Aanesen. Tilde spilte seg frem til kvartfinalen, der hun etter en tøff kamp måtte gi seg for hun som senere vant jenteklassen. Men i double klarte Tilde og partner Vilde Øscarsdon fra Eiksmarka å spille seg helt frem til finalen hvor de knepent ble slått og endte på en 2. plass. Til helgen er det kvalifisering til lag NM i Oslo.

Da er en flott helg inne på riksanlegget til NTF over. Vi fikk til og med et av lagene videre til neste runde. Alle gjorde en fantastisk innsats. Det er søren meg ikke lett å komme fra «lille» Porsgrunn og møte store klubber som Ullern, Snarøya, Holmenkollen etc. Det står respekt av våre flotte ungdommer som våger å stille opp mot de store klubbene. Klubber som har alt lagt til rette, med eget trenerteam, fysio, mental trener osv. I PTK gjør vi så godt vi kan, med de ressursene vi har. «Bitte» lille PTK kan faktisk skilte med å ha en av Norges beste jentespillere, Tilde Louise Eliasson i stallen.