annonse

Sondre Rossbach viser seg for Premier League-klubb

FORLENGET
FORLENGET: Sondre Rossbach skrev onsdag ny kontrakt med Odd.

17 år gamle Sondre Rossbach fra Brevik er på besøk hos Premier League-klubben Crystal Palace denne uken.

  • Bengt Magnus Carlson

17-åringen, som har vært keeper for Odd de syv siste kampene i Tippeligaen, viser seg for tiden frem for Crystal Palace, skriver TV2.no.

Facebook-knapp kommer her

TV2 skriver at faren til Sondre Rossbach ikke vil bekrefte eller kommentere oppholdet, men Odd-ledelsen omtaler det som en «studietur» og ikke et prøvespill.

– Det stemmer at Sondre er på et treningsopphold i Crystal Palace. Utover det har jeg ingen kommentar, sier Odd-direktør Einar Håndlykken til TV 2.

Suksess

Den 17 år gamle Sondre Rossbach har spilt de syv siste kampene for Odd, da førstekeeper på Telemarkslaget André Hansen pådro seg en skade i september.

Det er kun kampen Rossbach spilte borte mot Haugesund som endte med tap for Odd.

I følge TV2 skal Rossbach ha reist på en liknende samling, blant annet hos hos Liverpool, Everton og flere tyske klubber tidligere.

Sondre Rossbach er også å finne på U21-landslaget, hvor det finnes opp til fire år eldre medspillere.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse