Blir i Odd. Steffen Hagen har signert ny kontrakt
Blir i Odd. Steffen Hagen har signert ny kontrakt Foto: NTB SCANPIX

Steffen Hagen i Odd til 2019

Odd-kaptein Steffen Hagen har skrevet under ny kontrakt. Den binder han til klubben i ut 2019-sesongen.

Den siste tiden har mange Odd-supportere fryktet at kapteinen skulle bli solgt i sommer, eller enda verre… forsvinne som Bosman-spiller etter sesongen.

Ingen av tingene inntraff, for sørlendingen skrev under sin nye avtale under en pressekonferanse på Skagerak arena 13:30 fredag. 

- En av Odds største spillere gjennom tidene. Steffen Hagen har vært her i ti år. Vi er stolte av det. Denne signeringen er perfekt, sier Odds daglige leder Einar Håndlykken. 

SE UKENS ODD-MAGASIN HER

- Dette er et viktig signal for omverden, legger han til. 

Steffen Hagen skrev kontrakt med Odd ut 2019-sesongen
Steffen Hagen skrev kontrakt med Odd ut 2019-sesongen Foto: Bjørn Borge

- Steffen er god nok til å spille midtstopper for hvilket som helst lag i Skandinavia. I tillegg er han et stort menneske. Han er en kvalitetsbærer, skryter trener Dag-Eilev Fagermo. 

Beste år

Spilleren var også fornøyd.

- Det har vært ekstra gøy de siste to årene. Jeg trives veldig godt. Det er spennende ting vi har på gang her, sier kapteinen. 

- Jeg føler kanskje at jeg har hatt mine beste år de siste par årene, men tror det vil bli enda bedre. 

Israel

Tidligere i uka skrev Varden at Hagen var jaktet av flere klubber, både i og utenfor Norge, men at han hadde innledet samtaler angående en ny kontrakt med Odd. Hans nåværende kontrakt utløper ved årsskiftet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Odd-kapteinen innrømmet også at han har fått henvendelse fra israelske Maccabi Tel Aviv FC, som blant annet nigerianske Nosa Igiebor (fortid i Lillestrøm) spiller.

– Ja, de har forhørt seg, men kom aldri med et konkret tilbud, sier han og innrømmer også at det er flere klubber på jakt etter hans tjenester, sa han.

– Det er flere klubber i Norge, utenom Odd og Start, som har tatt kontakt. Men foreløpig er det bare Odd og Start jeg har bedt om tilbud fra.