Trenersamling: Denne gjengen har den siste uken tatt UEFA B-lisens i regi av NFF Telemark. Foto: NFF Telemark

Trenere fra hele Norge samlet i Telemark

NFF Telemark arrangere denne uken UEFA B kurs i Telemark. 24 ambisiøse trener fra hele Norge er representert.

24 trener har vært samlet i Skien og Bø for å utvikle seg som trenere. Trener fra Junkeren i Bodø til Kragerø Fotball har vært sammen og diskutert fotball og vært trener på feltet, fra morgen til kveld.

Ni av trenerne er fra klubber i Telemark: Chris Joyce (Pors), Kim-Andre Svendby Lie (Hei), Koorush Ansari (Nome Fotball), Jan Are Kittilsen (Fossum), Christian Juul Anthonsen (Odd), Runar Numme (Urædd), Hans Settendal (Odd), Per Morten Weber (Borg) og Terje Halvorsen (Kragerø).

– Deltakerne har hatt innholdsrike dager med fotballfaglige diskusjoner, treningsplanlegging, gjennomføring av treninger og evaluering. Diverse foredrag har det også blitt. Trenerdeltakerne har opplevd kurset som inspirerende, lærerikt og krevende, skriver NFF Telemark i en pressemelding.

Kurset har blitt gjennomført på treningsfeltet ved Skagerak Arena og på Sandvoll i Bø på Skarphedins treningsanlegg. Elever/spillere fra TTG og TTU har vært objekter i Skien, mens Bø videregående skole og Notodden videregående skole har stilt med objekter i Bø. I tillegg har Skarphedin og Snøgg bidratt med sine lag som objekter, skriver kretsen videre.

Kursleder har vært Nils Rune Midtbøen, mens, Odd Einar Fossum fra Odds Ballklubb, Tor Arne Svartangen, NFF Telemark og Bård Borgersen, NFF Telemark har vært veiledere.