Varden sender tre kamper på tre dager. Slik får du tilgang

Er du sulteforet på lokal fotball. Nå er den i gang, og Varden gir deg godbiter tre dager på rad.

Søndag klokka 13.00 sender Varden den første av mange kamper i lokalfotballen i Telemark denne høsten. På programmet står tre tre kamper på tre dager direkte på varden.no.

Sendingene er forbeholdt Vardens abonnenter. Skaff deg tilgang til kampene her.

Søndag 15/8 kl 13.00: Runar - Odds Ballklubb kvinner (2. divisjon kvinner). Kommentator: Tom Arne Borgersen.

Les også
Mona (20) ofrer alt for å være med på eventyret

Mandag 16/8 kl 20.00: Hei - Nome Fotball (Varden-ligaen). Kommentator: Tarjei Skoftedalen Fiskum.

Tirsdag 17/8 kl 20.15: Gulset Fotball - Odds Ballklubb III (Varden-ligaen). Kommentator: Tarjei Skoftedalen Fiskum.

I 2021 vil du som Varden-abonnent få anledning til å se kamper i 4. til 7. divisjon for herrer og fra 2. til 4. divisjon kvinner i Telemark direkte på varden.no.

Historisk samarbeid

Det ble klart etter at NFF Telemark og Varden inngikk en historisk avtale om samarbeid. Divisjonene har allerede byttet navn til Varden-ligaen (e).

Les også
Historisk tilbud til fotballelskere i Telemark. Gleder seg til felles satsing

– Breddesegmentet er viktig for oss. Toppfotballen får masse oppmerksomhet, men det som skjer på rundt om i breddeklubbene er også kjempeviktig. A-lagene er flaggskipene rundt i klubbene. Det er viktig for barn og unge og ha et A-lag å rekruttere til, og det er veldig moro at de nå blir viet mer oppmerksomhet. De fortjener det, sa daglig leder i NFF Telemark, Gaute Brovold, da avtalen ble offentliggjort i februar 2021.

Ut til folket

Også Varden-redaktør Tom Erik Thorsen ser fram til å kunne by på mer breddefotball.

– Vi er svært glade for avtalen, som gir Varden mulighet til å løfte fram breddefotballen til et større og bredere publikum. Avtalen gir Varden muligheten til å strømme kamper direkte og dermed øke oppmerksomheten og synligheten til breddefotballen, samtidig som Varden styrker sin posisjon, sa sjefredaktør og administrerende direktør i Varden, Tom Erik Thorsen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– For Varden handler dette om vårt samfunnsoppdrag som en betydelig medieaktør i Telemark. Både vi og andre medier har gitt toppfotballen mye oppmerksomhet. Det er ikke unaturlig. Nå ønsker vi å bringe breddefotballen ut til folk. 2021 blir breddefotballens år for oss, sa Thorsen.