REKRUTTENE: Her er guttene som representerer Skiens Bordtennisklubb i 3. divisjon. Øverst til høyre står lederen i klubben Rune Olsen. Foto: Anders Høines

Vokser uten at de helt skjønner hvorfor: – Vi lurer litt selv

Skien Bordtennisklubb har fått en oppblomstring etter at første runde med restriksjoner forsvant. I helgen arrangerte de stevne og det strømmet til folk fra hele landet.

Fjorårets sesong ble av det korte slaget. Halvveis ut i sesongen sa det stopp for skiensklubben og resten av bord-tennisnorge.

– Vi har savna dette veldig, hvertfall med tanke på fjorårets sesong, sier Rune Olsen, leder i SBK.

FOKUS: Fabian Andreas Soli Aasland Bakke var dypt konsentrert under sin kamp med makker Noah Holløkke. Foto: Anders Høines

Bra start

Denne sesongen har Skien ett lag i 2. divisjon og ett lag i 3. divisjon. Laget i 2. divisjon er for de rutinerte spillerne, eller som Olsen selv sier:

– Det er nok litt høyere snittalder på det laget enn laget i 3. divisjon, humrer lederen i klubben, og fortsetter:

– Så langt denne sesongen ser det bra ut. Laget i 2. divisjon ligger på en foreløpig 3. plass og vi ser stor framgang på laget i 3.div, som er for de yngre i klubben.

Les også
Nok et tap for Kragerø – Én spiller skilte seg ut

God rekruttering

Klubbens leder er fornøyd med at de får stadig nye medlemmer, men på spørsmål om hvordan de gjør det har han ikke ett klart svar.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Vi lurer litt selv. Vanligvis er det mange som går for fotball eller håndball, men vi ser at stadig flere av de yngre vil prøve seg hos oss. Vi er 100 medlemmer nå og på treningene er det rundt 25 innom hver gang. Det er de høyeste talla vi har hatt så lenge jeg har vært med i hvert fall, smiler Olsen.

TAP: Det endte med tap for Soli Aasland Bakke og Holløkke for et mer rutinert par. Foto: Anders Høines

Første stevne på lenge

Ikke siden pandemien satte en stopper for idretten har skiensklubben kunne arrangere stevne. Denne helgen ble det arrangert serierunde i den nasjonale ligaen.

– Det har kommet folk øst og vest. Det er moro å se så mange folk igjen nå. Vi har ikke arrangert noe på to år så nå var det på tide. I løpet av helgen har vi hatt 35 deltakere her, det er et godt tall som viser at folk har savna å konkurrere.