annonse

WOX arrangør Lars Severinsen kollapset i skogen: – Hadde ikke Kine funnet meg hadde jeg vært ferdig

SMILER
SMILER: Lars Gulseth Severinsen og Kine Antonsen kan smile over ny deltakerrekord som sier 1.600 deltakere i WOX Telemark, som arrangeres i dag. Men en høstdag i 2018 var situasjonen dramatisk da Lars kollapset under riggingen til løpet i Trøndelag. Kine var i nærheten og sørget for at det som kunne gitt en katastrofal utgang endte godt. (Foto: FREDRIK PEDERSEN)

+ I dag sender Lars Severinsen 1.600 deltakere ut i den krevernde hinderløypa som er rigget til i Fritidsparken. Det kan han trolig takke kollega Kine Antonsen for.

Nils-Tore Olsen

eller lag digital bruker for å lese videre. Er du ikke abonnent kan du få tilgang under.

Hei, ! Velkommen tilbake. For å lese resten av saken kan du benytte deg av et av tilbudene nedenfor:

Informasjon: Som abonnent kan du være logget inn inntil 5 steder samtidig. Du har nå logget inn over 5 steder, og er derfor automatisk blitt logget ut. eller få mer informasjon her


Hei! Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Kjøp digital tilgang her

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på varden.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.