annonse

– Zekhnini skal få utvikle seg i Odd

Skrev avtale
Skrev avtale: Rafik Zeknini (i midten) skrev i går under en agentavtale med Jim Solbakken (t.h). Her er de avbildet sammen med Rafiks far Mohammed Zekhnini. (Foto: morten skifjeld)

Odds stjerneskudd Rafik Zekhnini skrev mandag under en agentavtale med Jim Solbakken på Skagerak Arena.

  • Morten Skifjeld

Den rutinerte fotballagenten hadde møte med 17-åringen og hans far etter mandagens B-kamp, og Odds kantspiller skrev da under en avtale med spilleragent Solbakken.

Samtidig forklarte Solbakken om hva slags planer de foreløpig har lagt for den etter hvert så mye omskrevne fotballspilleren som flere klubber nå har vist interesse for.

Bygges opp

Det har vært mye medieomtale og mye rykter rundt 17-åringen i det siste.

– Det eneste jeg vil si i saken foreløpig er at i dag har Rafik Zekhnini skrevet under en agentavtale med meg, sier Jim Solbakken.

– Videre kan jeg si såpass at planen er at Zekhnini skal fortsette å spille i Odd og at han skal få utvikle seg videre i klubben. Noe annet har vi ikke å si i dag, sa fotballagenten.

Gjør jobben

Rafik Zekhnini spilte i går på Odds rekruttlag som møtte Odda på Skagerak Arena. Han var glad for å spille kamp igjen.

– Selv om det har vært en del styr rundt meg om dagen er det ting jeg har lagt bak meg. I dag konsentrerte jeg meg om å gjøre jobben min, og det er å spille kamper for Odd, sier 17-åringen.

– Det ble ingen scoringer på deg i dag.

– Nei, men det viktigste var at vi vant kampen. For å overleve i 2. divisjon måtte vi ha tre poeng i dag, og det fikk vi.

– Hva som skjer videre, og om jeg skal spille i Tyskland, eller mot Stabæk er det Fagermo som bestemmer, avslutter Rafik Zekhnini.