De rundt 1500 publikummerne som hadde tatt veien til Langesund i kveld fikk en god start på konsertkvelden med Morten Harket.
De rundt 1500 publikummerne som hadde tatt veien til Langesund i kveld fikk en god start på konsertkvelden med Morten Harket. Foto: FOTO: JOAKIM S. ENGER

God stemning med Harket i hagen

Det var topp stemning i Wrightegaardshagen i kveld. Frontfiguren fra A-HA stod på scenen som soloartist.

For 13 år siden fylte Norges kanskje mest kjente band Krogshavn i Langesund. I kveld stod frontfiguren Morten Harket på storscenen på Wrightegaarden alene.

Mange publikummere

Morten Harket åpnet konserten med låta ”Do you remember me?” fra det nye albumet sitt, ”Brother”.

De rundt 1500 fremmøtte konsertgjengerne var med fra første låt og jublet og koste seg.

– God kveld. Veldig hyggelig å være her. Veldig hyggelig å se dere!, sa Morten Harket fra scenen. Så satt han i gang låta ”Oh what a night”. Denne låta er også fra albumet ”Brother”.

Wohooo

–Tusen takk, det var et par nye låter. Jeg har lyst til å spille en låt som går vesentlig lenger tilbake i tid. Nesten tjue år, sier Morten Harket fra scenekanten.

Foto: Joakim S. Enger
Foto: Joakim S. Enger
Foto: Joakim S. Enger

Wohooo, hyler publikum på første rad.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Det er ikke sikkert det er den!, sier Morten Harket, og bandet setter i gang med introen til hitlåta ”Spanish steps” fra 1995.

Spellemann

Det er som nevnt 13 år siden A-HA fylte Krogshavn med publikummere. Siden den gang har Morten Harket og bandet skilt lag og frontfiguren har gått solo. Han har gitt ut fire album og har blant annet blitt tildelt en  årets spellemann for et av de. I tillegg til flere spellemannspriser i diverse kategorier. I år er han tilbake med en ny skive og slapp i vinter singelen ”Brother” som spilles mye på radio.

Sola hadde varmet opp Langesund, og publikummerne fikk en god start på konsertkvelden.