Det går jo godt til sist; Askepott får sin prins etter å ha bevist at skoen tilhører henne, men mye spennende skjer før de kommer så langt. ALLE
Det går jo godt til sist; Askepott får sin prins etter å ha bevist at skoen tilhører henne, men mye spennende skjer før de kommer så langt. ALLE Foto: Ragnhild Johansen

Klassisk Askepott i proff innpakning

Porsgrunn Amatørteaters «Tre nøtter til Askepott» har blitt en flott forestilling.

Skal man velge én barneforestilling før jul, så er Tre nøtter til Askepott et godt valg. De 31 skuespillerne imponerer både med sitt skuespill og sine flotte sangnumrene.

Så har heldiggrisene musiker og kulturskolelærer Frode Kvisvik som musikalsk ansvarlig og han har komponert all musikken til denne forestillingen.

Foreldre har sydd kostymer i gullamé, fløyel og silke. De har snekret alle de flotte kulissene som plassert inn i Ælvespeilets dreiescene fungerer helt fabelaktig. Instruktør Tom B. Hansen har fått ungene til å gi alt de har og resultatet er en virkelig flott juleforestilling.

I går var det premiere til nesten full storsal, så er det tre muligheter igjen til å se Askepott og prinsen, en slem stemor med døtre og selvsagt de snille musene.