Interiørbloggeren Elisabeth Johansen har stadig nye prosjekter på gang i hjemmet. Hennes favorittplass i eneboligen på Rising er kontorplassen hennes i den åpne stua.
Interiørbloggeren Elisabeth Johansen har stadig nye prosjekter på gang i hjemmet. Hennes favorittplass i eneboligen på Rising er kontorplassen hennes i den åpne stua. Foto: Vendy Berg Hegle

Nå er hun i finalen

Interiørblogger Elisabeth Johansen fra Skien er i finalen i Vixen blog awards.

Det ble offentlig gjort fredag. Hun er dermed ett skritt nærmere tittelen «Årets interiørblogger»

–Jeg ble sjokkert, om jeg skal være ærlig. Jeg kunne nesten ikke tro det var sant, sier Johansen, som nå er en av fem finalister i sin kategori.

Varden omtalteElisabeth Johansen da det var klart at hun var en av semifinalistenei Vixen blog awards, som er landets største prisutdeling for bloggere.

Prisutdeling i Oslo

28. januar skal hun og de andre finalistene, i tillegg til semifinalister og presse, møte på prisutdelingen på Christinia teater i Oslo.

– Veldig nervepirrende! Jeg har nådd mye lenger på et år enn jeg hadde trodd, sier finalisten til Varden.

Opp til juryen

Hun startet interiørbloggen «Pure interior» på denne tiden i fjor, og i løpet av den tiden rukket å bli svært populær. På bildenettstedet instragram har hun over 11.000 som følger henen, og på bloggen har hun gjennomsnittlig 500 daglige lesere.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Da beskjeden hadde sunket inn, ble jeg ekstremt takknemlig ovenfor alle de som har stemt på meg. Nå er det opp til juryen å bestemme hvem som er best, sier hun, og forteller at hun tror det kan være en fordel for henne. Konkurrentene hennes skal nemlig ha flere lesere, ifølge henne.