Elba Rashani er i dialog med Rosenborg.
Elba Rashani er i dialog med Rosenborg. Foto: FREDRIK PEDERSEN

Solgte Elba for seks millioner

Odd understreket at det måtte et veldig godt bud til for å slippe flere spillere. Varden har grunn til å tro at seks millioner matchet det kravet.

Brøndby handlet raskt, bokstavelig talt, og sikret seg Elba Rashanitorsdag formiddag– i tide for registrering til deltakelse i e-cup.

-  Tatt i betraktning at Elba hadde fire måneder igjen av kontrakten, mottok vi et vanvittig bra bud, sier Odd-direktør Einar Håndlykken

Mer enn for Semb

Han ønsker ikke å utdype hva et vanvittig bra bud er i kroner, men Brøndby skal ha vært villig til å betale mer for snart kontraktsløse Rashani enn pengene som skiftet eier da Fredrik Semb ble solgt til den danske klubben i juni.

Den summen skal ha vært i størrelsesorden fem millioner.

Håndlykken vil heller ikke å mene noe om antakelsen på seks millioner for kantspilleren.

- Vi har fått en avtale vi er veldig godt fornøyd med. Jeg ønsker ikke å kommentere betingelsene i den avtalen.

Også videresalg

Det er naturlig å tro at Odd også har sikret seg en videresalgsprosent, hvilket kan bety enda mer på konto hvis den lovende kantspilleren selges videre.

Med tanke på å erstatte U-landslagsspilleren, er sonderingen i gang. Men siden salget av Rashani skjedde på kort varsel, er det ingen umiddelbar løsning.

- Det er fortsatt litt tid til å få til dette, hvis vi velger å hente inn en spiller. Men både spiller og pris skal være riktig for oss, sier Håndlykken.