Pape Pate Diouf har opplevd stor suksess med Molde.
Pape Pate Diouf har opplevd stor suksess med Molde. Foto: FOTO: SCANPIX

Dette skal være Odds nye spiss

Pape Pate Diouf skal etter det Varden erfarer være på vei til Odd.

Odd-trener Dag Eilev Fagermo har ikke vært tilgjengelig for en kommentar mandag kveld, men Varden har fått opplyst fra andre kilder rundt klubben at det er senegaleseren som blir Odds nye spiss.

Etter det Varden erfarer er det i første omgang snakk om et lån resten av 2015-sesongen, altså et halvt års lånekontrakt. Henrik Kjelsrud Johansen returnerer da til Odd etter sitt låneopphold i Fredrikstad.

Suksess i Molde

Diouf kom til Molde i 2006 og scoret 39 mål på 112 kamper. I 2011 gikk turen videre til FC København. Deretter ble det lån til både Molde og Esbjerg, før Diouf igjen endte opp i Molde på permanent basis.

I løpet av årene i Molde vant han tre seriegull, men denne sesongen har han slitt med spilletid. Det har blitt med syv seriekamper, de fleste som innbytter. I cupen har han derimot fått mer tillit og har scoret fire mål på fire kamper.

Nå er det trolig den hvite Odd-trøyen som blir senegaleserens nye arbeidsantrekk.

Medisinsk test

Mandag kveld ankommer han Skien og skal gjennomføre en medisinsk test. Består han den, skriver 29-åringen under på en kontrakt med skiensklubben tirsdag.

Frode Johnsens skadeplager har lagt mye ansvar på Oliver Occean på spissplass for Odd. Nå kan canadieren få en ny konkurrent.

LES OGSÅ:Odd signerer "hemmelig" spiller i morgen