Dag-EIlev Fagermo er glad for 4. plassen. Nå jakter han nye spillere.
Dag-EIlev Fagermo er glad for 4. plassen. Nå jakter han nye spillere. Foto: NTB SCANPIX

Nå skal Fagermo ha spillere

Nå jakter Dag-Eilev Fagermo nye spillere, mens alle i Odd holder med Rosenborg.

På banen gjorde Odd det de skulle. 4. plassen ble sikret. Det vil si at om Rosenborg vinner cupfinalen mot Sarpsborg vil skienslaget få muligheten i kvalifiseringen til Europaligaen i 2016.

- Nå er det bare å ta på seg Rosenborg-drakta og håpe på cupfinaleseier. Denne sesongen har vist oss hvor morsomt det er å spille i Europa. Vi vil gjerne ut igjen, sier Dag-Eilev Fagermo.

Vanskeligere

Det blir vanskeligere og vanskeligere å henge med i toppen, tror Odd-treneren, selv om laget har vært det man kan betegne som et topplag de siste årene.

- Vi har hatt en ny imponerende sesong. Det er kun en svak vårsesong, der vi ga vekk poeng på hjemmebane, som gjorde at vi mistet medaljen.  Men vi tok hele 55 poeng i år, kun tre mindre enn i fjor.  

Han tror fremtiden blir tøff.

Fredrik Nordkvelle scoret tre ganger og Olivier Occean én gang da Odd slo Lillestrøm 5-0.
Fredrik Nordkvelle scoret tre ganger og Olivier Occean én gang da Odd slo Lillestrøm 5-0. Foto: NTB SCANPIX

- Fremover blir det verre. Rosenborg satser hardt. Molde det samme etter Solskjærs comeback. Vålerenga bygger stadion og Strømsgodset vil være der. Jeg tror det mest naturlige fremover vil være å si at en plass i topp-8 er bra.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Før jul

Odd-treneren sa takk for denne gangen til flere spillere etter Lillestrøm-kampen. Frode Johnsen, Håvard Storbæk, Emil Jonassen, Jarkko Hurme, Jonathan Lindseth, Ulrik Flo og i utgangspunktet Pape Diouf, som er utlånt fra Molde.

- Det blir mange utskiftninger, men det tror jeg er sunt. Aller helst vil jeg ha inn tre spillere som er gode nok til å gå rett inn på laget. Jeg jakter overhodet ikke noen som i utgangspunktet er nummer 14, 15 eller 16.

- Er Pape Diouf en av dem?

- Hvis prisen er den riktige.

- I Hvilke Posisjoner jakter du spillere?

- Vi behøver én i hvert ledd. Kanskje to i forsvar.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

- Når tror du den første spilleren er klar?

- Forhåpentligvis har vi en eller to spillere klare før jul…eller tre.