Blir i Odd. Steffen Hagen har signert ny kontrakt
Blir i Odd. Steffen Hagen har signert ny kontrakt Foto: NTB SCANPIX

Steffen Hagen i Odd til 2019

Odd-kaptein Steffen Hagen har skrevet under ny kontrakt. Den binder han til klubben i ut 2019-sesongen.

Den siste tiden har mange Odd-supportere fryktet at kapteinen skulle bli solgt i sommer, eller enda verre… forsvinne som Bosman-spiller etter sesongen.

Ingen av tingene inntraff, for sørlendingen skrev under sin nye avtale under en pressekonferanse på Skagerak arena 13:30 fredag. 

- En av Odds største spillere gjennom tidene. Steffen Hagen har vært her i ti år. Vi er stolte av det. Denne signeringen er perfekt, sier Odds daglige leder Einar Håndlykken. 

SE UKENS ODD-MAGASIN HER

- Dette er et viktig signal for omverden, legger han til. 

Steffen Hagen skrev kontrakt med Odd ut 2019-sesongen
Steffen Hagen skrev kontrakt med Odd ut 2019-sesongen Foto: Bjørn Borge

- Steffen er god nok til å spille midtstopper for hvilket som helst lag i Skandinavia. I tillegg er han et stort menneske. Han er en kvalitetsbærer, skryter trener Dag-Eilev Fagermo. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Beste år

Spilleren var også fornøyd.

- Det har vært ekstra gøy de siste to årene. Jeg trives veldig godt. Det er spennende ting vi har på gang her, sier kapteinen. 

- Jeg føler kanskje at jeg har hatt mine beste år de siste par årene, men tror det vil bli enda bedre. 

Israel

Tidligere i uka skrev Varden at Hagen var jaktet av flere klubber, både i og utenfor Norge, men at han hadde innledet samtaler angående en ny kontrakt med Odd. Hans nåværende kontrakt utløper ved årsskiftet.

Odd-kapteinen innrømmet også at han har fått henvendelse fra israelske Maccabi Tel Aviv FC, som blant annet nigerianske Nosa Igiebor (fortid i Lillestrøm) spiller.

– Ja, de har forhørt seg, men kom aldri med et konkret tilbud, sier han og innrømmer også at det er flere klubber på jakt etter hans tjenester, sa han.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Det er flere klubber i Norge, utenom Odd og Start, som har tatt kontakt. Men foreløpig er det bare Odd og Start jeg har bedt om tilbud fra.