39-åringen, som opprinnelig er fra Vinje, forsvant fra sin leilighet på Jar natt til fredag 4. august en gang etter klokka 02.40 på natta.

– Vi står nå uten gode spor. Både politiet, familien og venner har etterforsket og søkt uten hell de siste ukene, skriver familien i en melding på Facebook.

Onsdag kveld la de ut en oversikt over klær 39-åringen sannsynligvis hadde på seg og utstyr han sannsynligvis hadde med seg.

– Vi gjør dette i håp om at nye tips skal komme inn. Setter ellers stor pris på at så mange bryr seg, så takk for det, skriver familien videre.

Dette mener de 39-åringen kan ha gått kledd i og hatt med seg natten han forsvant. Foto: privat

Broren: – Setter utrolig pris på støtten

Varden har vært i kontakt med en av brødrene til den savnede.

– Det er dessverre veldig lite nytt. Vi får inn mange tips som undersøkes. Men det har dessverre ikke vært noen av dem som har hjulpet oss. Når det er sagt, så setter vi utrolig stor pris på alt. Vi merker at engasjementet er enormt, sier broren.

Undersøkte leiligheten til savnede

Han sier videre at de har valgt å gå ut med 39-åringens «antatte bekledning» på forsvinningstidspunktet, etter et besøk i hans leilighet denne uka.

– Vi kan ikke være helt sikre, men vi tror det kan være noe slikt. Basert på det han likte å gå kledd i, spesielt på fjelltur, sier broren.

– Vi har ikke gitt opp håpet, legger han til.

Politiet har tidligere gått ut med følgende beskrivelse av 39-åringen:

– 178 centimeter høy, er normalt/godt trent, har blå øyne og kort blondt hår.