Gjerpen vant 41-18 i sesongens første møte i Skienshallen, og trønderne fikk igjen lov til å spille rollen som badeball i seriemøte nummer to.

- Dette var solid gjennomført, og 47 mål framover er gledelig. Vi får brukt hele troppen skikkelig, og alle tar grep når de kommer på, sier Gjerpen-trener Pål Oldrup Jensen.

Forsvaret viktig

Det var så langt unna en thriller du kan komme, og det var tidlig duket for massakresifre som trolig var i røffeste laget for sarte trøndersinn med hjertet i Charlottenlund. Med omgangssiffer 26-14 og 21-5.

- Jeg personlig liker best at vi kun slapp inn fem etter pause. Et solid forsvar blir avgjørende de to neste kampene mot Follo og Haslum.

Han manglet en syk Oda Olsen, men fikk se alle utespillerne notere seg for scoringer. Oppgaven blir tøffere onsdag mot Follo, som påførte Gjerpens sesongens første tap i lagenes første seriemøte.

- Follo er et meget bra lag, og vi gleder oss til å spille en toppkamp igjen. Vi er selvsagt ute etter revansje, og ønsker å vinne disse kampene på hjemmebane. Det blir dog knalltøft.

På opprykksplass

Seieren søndag sender Gjerpen inn på andre plass, som gir direkte opprykk. Kun et poeng bak med en kamp mindre spilt jager Follo. Oppsal ligger et poeng over på tabellen, men der er ikke siste ord sagt etter den famøse 24-25-kampen i Oslo. Protesten er til behandling etter en åpenbar tellefeil i sekretariatet.

- Follo avgir også poeng, så onsdagens kamp er ikke totalt avgjørende. Den er uansett viktig for oss, for å vise at vi også kan ta de andre topplagene. En seier vil sørge for at vi er med hele veien inn i kampen om de to direkte opprykksplassene, avslutter Gjerpen-trener Pål Oldrup Jensen.