Politiet har fra dag én lagt lokk på alle detaljer fra boligen der en mann ble funnet død i Stavern.

Mannen i 50-årene ble funnet inne i sitt eget hjem, og politiet slo umiddelbart drapsalarm og siktet mannens samboer for drap.

Vil ikke si noe om funn

Siktelsen av kvinnen ble begrunnet i funn på stedet. Det er fortsatt ikke kjent hva slags funn dette er eller om politiet har gjort beslag i våpen eller annet fra åstedet.

Politiet har vært svært sparsomme med opplysninger om hvordan åstedet så ut og hva de ble møtt med da de tok seg inn i boligen.

I ettertid har politiet gått ut og sagt at mistanken mot kvinnen er svekket og at de jobber ut fra flere teorier om hva som kan ha skjedd. Kvinnen er fortsatt ikke funnet.

Den foreløpige obduksjonsrapporten bidro til å svekke mistanken mot kvinnen.

Varden har ved flere anledninger spurt politiet om obduksjonsrapporten og hva den sier om dødsårsaken til mannen i 50-årene.

Kan gi viktige svar

– Vi ønsker fremdeles ikke å si noe om dødsårsaken til mannen da dette er en sentral del av etterforskningen, sier Ole Jacob Garder, som er politiadvokat i Sør-Øst politidistrikt.

Politiet tror de kan få svar på hva som har skjedd hvis de finner kvinnen.

– Vår prioritet er, som den har vært helt fra starten av etterforskningen, å finne den savnede kvinnen. Dette vil kunne gi oss viktige svar på hva som har skjedd, sier Garder.